folijepro@gmail.com
Pozovite nas: 063/210-763
image001

Alati za lepljenje folija su napravljeni od kvalitetnog materijal sa osobinama otpornim na habanje, temperaturu, lomljenje i sl. Efikasno odstranjuju vazdušne balončiće zaostale posle nanošenja folije i unapredjuju kvalitet filma tako što ga švrsto pripajaju apliciranoj površini.

image001

3M BOSS 22

CENA: 320,00 din.

Daje vam krivine tamo gde su vam potrebne. Dizajniran da zadovolji sve one konkavne površine sa kojima se monteri susreću svaki dan. Odlična pomoć za apliciranje kako folija za stakla, takođe i za lepljenje cast folija za karoseriju ili reklamnih folija.

image003

3M BOSS 12

CENA: 190,00 din.

Mala špahla sa oštrom ivicom za apliciranje folija na manje dostupnim mestima i uzanim prevojima.

image005

Rakel Teflon Beli

CENA: 210,00 din.

Beli čvrsti bondo oštrih ivica ima veliku primenu kako za apliciranje folija za stakla tako i za ivice, ćoškove i uglove prilikom apliciranja cast folija na karoseriju vozila ili reklamnih folija.

image007

Lenjir Petostrani

CENA: 380,00 din.

Koristi se kao vodič pravca prilikom sečenja idealno pravih linija na foliji. Odlična alatka za sečenje ivica kontura prozora, izvlačanje styling linija folijom na karoseriji vozila i sl. Dužina lenjira je 25,5 cm, dok su širine 10,5 cm i 14 cm.

image009

Trougaoni rakel mali

CENA: 90,00 din.

Služi za skidnje nalepnica i zaostalog lepka.

image011

Kontur

CENA: 360,00 din.

Daje vam krivine tamo gde su vam potrebne. Dizajniran da zadovolji sve one konkavne površine sa kojima se monteri susreću svaki dan. Odlična pomoć za apliciranje kako folija za stakla, takođe i za lepljenje cast folija za karoseriju ili reklamnih folija.

image013

Špahla - Slim foot

CENA: 580,00 din.

Slim foot napravljen po uzoru na Big foot Istiskivač dizajniran sa tankim stopalom i vitkim telom tako da može stići u čvrste otvore. Omogućava da se dospe iz stop svetala sa masivnim držačem za sigurno rukovanje.

rakel-crni

Rekel crni

CENA: 160,00 din.

Idealan za opšte namene ujednačavanja kao i ujednačavanje pritiska . Konzistentnost materijala daje odlične rezultate uz minimalan napor.

durometer

Durometer

CENA: 240,00 din.

Špahtla snažnog zamaha neophodna je za nanošenje folija za stakla i vinil folija. Korišćenjem Durometra za vrhunsko uklanjanje vlage dobijate čvrstu špahtlu koja je posebno dobra za sputtered, metal i dyed folije.

image019

Istiskivač vode

CENA: 540,00 din.

Profesionalni alatka za apliciranje folija sa kojom se postiže odličan aplikacioni efekat. Poseduje otpor na toplotu i habanje i nije ga lako slomiti. Može efikasno ukloniti mehuriće vode ili vazduha nastale tokom lepljenja. Koristi se za apliciranje folija za stakla ali i za cast folije.

image021

Čistač vode

CENA: 350,00 din.

Služi za fino i brzo skidanje kapljica vode sa stakla ili karoserije automobila ili prozora posle pranja. Dužina ovog alata je 32cm na strani na kojoj se nalazi fina, meka i savitljiva guma dok je širina sa rukohvatom 10cm.

image023

Trougaoni rakel

CENA: 180,00 din.

Trugaoni rakel ima najveću primenu prilikom apliciranja folija za zatamnjivanje stakala. Posebno je pogodan za delove na kojima ostaju sitne tačkice ili mehurići i odličan je za njihovo istiskivanje.

image025

Blue Max Tip 2

CENA: 2400,00 din.

Neophodan za profesionalnu ugradnju folija kako za  stakla u arhitekturi tako i za automobile. Dizajniran da optimizuje idealno rešenje za montažu. Odličan za pružanje visokih performansi ugradnje folija na staklima stambenih i komercijalnih objekata kao i autostaklima.

image027

Blue Max komplet

CENA: 2280,00 din.

Neophodan za profesionalnu ugradnju folija kako za automobilska tako i stakala u arhitekturi. Dizajniran da optimizuje idealno rešenje za montažu, istiskivanje tečnosti i vazduha zarobljenih ispod folije, bez ostataka. Pruža visoke performanse.

image029

Konkvistador

CENA: 470,00 din.

Odlična alatka za dostizanje teško dostupnih uglova. Ima mekanu gumenu ivicu duž jedne strane i dopire do nedostupnih delova što ga čini svestranom alatkom.

blue

Blue Max pločica

CENA: 1100,00 din.

Zamena za istrošenu pločicu na Vašem Blue Max kompletu.

image033

3M Pločica crvena

CENA: 780,00 din.

Zamena za pločicu na Vašem kompletu za istiskivanje vode i vazduha i to za folije nežnije konstrukcije jer je mekša od pločice Blue Max-a.

image035

Strugač stakla

CENA: 360,00 din.

Nepohodan alat za pripremu ravnog stakla za aplikaciju folija. “Žiletiranje” otklanja sve čvrste komadiće nečistoće, često nevidljive golim okom, kao i ostatke stare farbe, folije i lepka koje se pranjem ne mogu ukloniti.

Rakel-plavi-sa-gumom

Rakel plavi – sa gumom

CENA: 480,00 din.

Alat za apliciranje svih vrsta folija.

Zlatni-trougaoni-rakel

Zlatni trougaoni rakel

CENA: 480,00 din.

Zlatni rakel, čvršći od belog, koristi se za lepljenje folije na teško dostupnim uglovima i zakrivljenjima. Originalni oblik / tri ugla.

image037

Rakel LF beli

CENA: 740,00 din.

Ovaj rakel ima 15cm korisne površine. Ugaoni deo rakela omogućava pristup svim uskim područjima. Beli trougaoni rakel omogućava lako držanje i jak pritisak na površinu. Naručito se koristi prilikom apliciranja folija za  zatamnjivanje stakala.

image039

Perač stakla 25 cm

CENA: 660,00 din.

Svaki montažer je mora imati jer, posle žiletiranja stakla, samo ovim alatom  se može biti siguran da je sva tečnost za pranje stakla i nečistoća – otklonjena.

image041

Kombinovani rakel

CENA: 180,00 din.

Kombinovani rakel je rakel pločica koja je sa jedne strane presvucena filcom. Ovaj alat je pogodan kako za lepljenje ravnih površina (filc delom), tako i za uglove, ćoškove i mesta gde je potrebno zavlačnje folije (delom bez filca).

image043

3M BOSS kombinovani

CENA: 260,00 din.

Koristi se za nanošenje folije na većim površinama gde ručica olakšava dugotrajnu montažu.

image045

Rakel Magnet

CENA: 480,00 din.

Ovaj kombinovani rakel poseduje u sebi magnete koji omogućavaju dosta olakšica prilikom montaže folije na nepristupačnim površinama i omogućavaju odlaganje rakela na bilo kom metalnom delu automobila. Kombinovani rakel je rakel pločica koja je sa jedne strane presvucena filcom. Ovaj alat je pogodan kako za lepljenje ravnih površina (filc delom), tako i za uglove, ćoškove i mesta gde je potrebno zavlačnje folije (delom bez filca).

image047

Filc Rakel pločica

CENA: 540,00 din.

Filc rakel pločica je uglavnom pogodna za lepljenje vecih i ravnijih površina, napravljena je od finog filca kako ne bi došlo do oštećenja folije prilokom apliciranja.

image049

Sekač folije

CENA: 240,00 din.

Veoma korisna alatka za sečenje folije. U sebi poseduje skriveni žilet i sa lakoćom seče PVC folije, cast folije, folije za stakla, itd…

image051

Žilet metalni

CENA: 40,00 din.

Žilet koji se koristi kao dodatak Strugaču za stakla. Prodaje se po komadu i cena je 40 din.

image053

Žilet plastični

CENA: 30,00 din.

Dodatak strugaču za stakla. Koristi se za skidanje lepka ili delova folija na karoseriji ili delovima gde ne želite da oštetite farbu ili neku drugu površinu. Prodaje se na komad i cena je 30 din.

image055

Strugač stakla mali

CENA: 510,00 din.

Služi za žiletiranje stakala i čiščenje od prašine pre aplikacije folija ali za skidanje zaostalog lepka na staklima nakon skidanja nekih folija. Kompaktibilan je sa Metalnim i Plastičnim žiletima iz naše ponude.

image057

Skalpel S9

CENA: 120,00 din.

Skalpel S9 je veoma dobar i pogodan za sečenje svih vrsta folija.

image059

Nožići S9

CENA: 30,00 din.

Ultra oštri karbon nožić idealan za aplikacije gde je potrebna superiorna oštrina. Ovi noževi su oko 25 % oštriji nego standardni nožići. Odgovara za većinu standardnih noževa.
Prodaje se po komadu i cena je 30 din.

image061

Magnet

CENA: 550,00 din.

Alat koji koriste svi profesionalni montažeri folija.Magneti sa držačima čine lepljenje folije znatno bržim i bukvalno zamenjuju jednu ruku ili čak jednu osobu u nekim trenucima lepljenja. Magnet je prekriven super mekom gumom koja eliminiše mogućnost oštećenja folije i vozila.

image063

Torba za alat 1

CENA: 1520,00 din.

Manja torba specijalno dizajnirana za odlaganje najpotrebnijih alata koje koristite prilikom lepljenja folija. Uz ovu torbu alat će Vam uvek biti pri ruci, smanjićete mnogobrojne, bespotrebne, pauze i jednostavno uvek ćete znati gde Vam se koji alat nalazi.

image065

Torba za alat 2

CENA: 2400,00 din.

Veća torba specijalno dizajnirana za odlaganje najpotrebnijih alata koje koristite prilikom lepljenja folija. Uz ovu torbu alat će Vam uvek biti pri ruci, smanjićete mnogobrojne, bespotrebne, pauze i jednostavno uvek ćete znati gde Vam se koji alat nalazi.

image067

Rakel navlaka

CENA: 35,00 din.

Služi kao zamena za istrošeni filc deo kombinovanog rakela. Ako Vam je ostatak rakela ostao očuvan, ekonomičnija je zamena samo filc dela. Jednostavno se aplicira.