Alati za montažu folija

image001

Alati za lepljenje folija su napravljeni od kvalitetnog materijala sa osobinama otpornim na habanje, temperaturu, lomljenje i sl. Efikasno odstranjuju vazdušne balončiće zaostale posle nanošenja folije i unapređuju kvalitet filma tako što ga čvrsto pripajaju apliciranoj površini.

image025

Art.1. Blue Max Tip 2

CENA: 2.400 din.

Neophodan za profesionalnu ugradnju folija kako za automobilska tako i stakala u arhitekturi. Dizajniran da optimizuje idealno rešenje za montažu, istiskivanje tečnosti i vazduha zarobljenih ispod folije, bez ostataka. Pruža visoke performanse.

image027

Art.2. Blue Max Komplet

CENA: 2.480 din.

Neophodan za profesionalnu ugradnju folija kako za stakla u arhitekturi tako i za automobile. Dizajniran da optimizuje idealno rešenje za montažu. Odličan za pružanje visokih performansi ugradnje folija na staklima stambenih i komercijalnih objekata kao i autostaklima.

blue

Art.3. Blue Max Pločica

CENA: 1.080 din.

Zamena za istrošenu pločicu na Vašem Blue Max kompletu.

image033

Art.4. 3M Pločica crvena

CENA: 780 din.

Zamena za pločicu na Vašem kompletu za istiskivanje vode i vazduha i to za folije nežnije konstrukcije jer je mekša od pločice Blue Max-a.

image039

Art.5. Perač stakla 25 cm

CENA: 520 din.

Svaki montažer je mora imati jer, posle žiletiranja stakla a i montaže folija, samo mekanom gumom ovog alata se može biti siguran da je sva tečnost za pranje stakla i nečistoća – otklonjena.

image019

Art.6. Istiskivač vode

CENA: 620 din.

Profesionalni alatka, 14×18,5 cm, za apliciranje folija sa kojom se postiže odličan aplikacioni efekat. Poseduje otpor na toplotu i habanje i nije ga lako slomiti. Može efikasno ukloniti mehuriće vode ili vazduha nastale tokom lepljenja. Koristi se za apliciranje folija za stakla ali i za cast folije. Materija plastika i guma.

image041

Art.7. Kombinovani Rakel

CENA: 196 din.

Kombinovani rakel je rakel pločica koja je sa jedne strane presvučena filcom i ima široku primenu u montaži folija za stakla, zgrade i vozila, kao i karoserijskih, štamparskih i zaštitnih folija za vozila, panoe, reklame…. Ovaj alat je pogodan kako za lepljenje ravnih površina (filc delom), tako i za uglove, ćoškove i mesta gde je potrebno zavlačnje folije (delom bez filca).

image067

Art.8. Rakel navlaka

CENA: 35 din.

image001

Art.9. 3M BOSS 22

CENA: 390 din.

Daje vam krivine tamo gde su vam potrebne. Dizajniran da zadovolji sve one konkavne površine sa kojima se monteri susreću svaki dan. Odlična pomoć za apliciranje kako folija za stakla, takođe i za lepljenje cast folija za karoseriju ili reklamnih folija.

image003

Art.10. 3M BOSS 12

CENA: 180 din.

Mala špahla sa oštrom ivicom za apliciranje folija na manje dostupnim mestima i uzanim prevojima, podvlačenje krajeva folije pod gumeni dihtung na prozorima.

image005

Art.11. Rakel Teflon Beli

CENA: 190 din.

Beli čvrsti teflonski bondo podnosi toplotu za rad na zadnjem staklu. Odličan alat za istiskivanje vode i mehurića, manipulaciju folijom tokom toplotnog oblikovanja, proveru ivica i podvlačenje pod dihtunge.

image009

Art.12. Trougaoni Rakel Mali

CENA: 165 din.

Služi za skidnje nalepnica i zaostalog lepka, kao i pomoć prilikom presvlačenja karoserije auta za uvlačenje u tanke proreze krajeva folije.

image011-1

Art.13. Contour

CENA: 390 din.

Daje vam krivine tamo gde su vam potrebne. Dizajniran da zadovolji sve one konkavne površine sa kojima se monteri susreću svaki dan. Odlična pomoć za apliciranje kako folija za stakla, takođe i za lepljenje cast folija za karoseriju ili reklamnih folija.

image013

Art. 14. Špahla - Slim foot

CENA: 1.180 din.

Slim foot napravljen po uzoru na Big foot. Istiskivač dizajniran sa tankim stopalom i vitkim telom tako da može stići u čvrste i duboke otvore zadnjeg stakla i iza stop svetala. Masivni gumeni držač omogućava sigurno rukovanje.

image023

Art.15. Lil Chisler

CENA: 160 din.

Tvrd rakel je pogodan za pričvršćivanje folije na delovima na kojima su ostali nabori ili sitni mehurići i odličan je za njihovo istiskivanje. Ovim alatom se može skidati zaostali lepak stare folije.

image029

Art.16. Konkvistador

CENA: 540 din.

Unikatno, jedinstveno dizajnirana svestrana alatka sa jednom oštrom i čvrstom ivicom i drugom gumenom mekanom stranom, kojom se dostiže do teško dostupnih uglova, delova i krivina.

image037

Art.17. Rakel LF Beli

CENA: 740 din.

Ovaj rakel ima 15cm korisne površine. Ugaoni deo rakela omogućava pristup svim uskim područjima. Beli trougaoni rakel omogućava lako držanje i jak pritisak na površinu. Naročito se koristi prilikom apliciranja folija za  zatamnjivanje stakala.

Rakel-plavi-sa-gumom

Art.18. Rakel plavi gumeni

CENA: 510 din.

Alat od ABS materijala i silikona za apliciranje svih vrsta folija.

Zlatni-trougaoni-rakel

Art.19. Zlatni trougaoni Rakel

CENA: 660 din.

Zlatni rakel, čvršći od belog, koristi se za lepljenje auto i prozorske folije za stakla, štamparke, zaštitne i wrap na teško dostupnim uglovima i zakrivljenjima. Originalni oblik sa tri različita ugla.

image045

Art.20. Rakel Magnet

CENA: 520 din.

Kombinovani rakel sa magnetom koji olakšava montažu folije na nepristupačnim površinama i omogućavaju odlaganje rakela na bilo kom metalnom delu automobila. Rakel pločica je sa jedne strane presvucena filcom te je pogodaa kako za lepljenje ravnih površina (filc delom), tako i za uglove, ćoškove i mesta gde je potrebno zavlačnje folije (delom bez filca).

21

Art. 21. Bočni rakel

CENA: 950 din.

Koristi se za nanošenje folije na nepristupačnim mestima.

image047

Art.22. Filc Rakel pločica

CENA: 450 din.

Filc rakel pločica je uglavnom pogodna za lepljenje vecih i ravnijih površina, napravljena je od finog filca kako ne bi došlo do oštećenja folije prilokom apliciranja.

rakel-crni

Art.23. Rekel crni

CENA: 280 din.

Specijalni bondo od ABS materijala idealan za opšte namene ujednačavanja kao i ujednačavanje pritiska. Konzistentnost materijala daje odlične rezultate uz minimalan napor.

durometer

Art.24. Durometer

CENA: 240 din.

Špahtla snažnog zamaha neophodna je za nanošenje folija za stakla i vinil folija. Korišćenjem Durometra za vrhunsko uklanjanje vlage dobijate čvrstu špahtlu koja je posebno dobra za sputtered, metal i dyed folije. Može da služi I za skidanje zaostalog lepka i stare folije.

image007

Art.25. Lenjir Petostrani

CENA: 380 din.

Ovaj 5-u-1 alat se koristi kao podesivi vodič pravca prilikom sečenja idealno pravih linija uz prozore sa ravnim ivicama dok se štiti okvir prozora.

image021

Art.26. Silikonski čistač vode

CENA: 520 din.

Alatka za skidanje vode sa stakala i kao fino čisteća četka za otklanjanje vode sa karoserije prilikom pranja.

Služi za fino i brzo skidanje kapljica vode sa stakla ili karoserije automobila ili prozora posle pranja. Dužina ovog alata je 32cm na strani na kojoj se nalazi fina, meka i savitljiva guma dok je širina sa rukohvatom 10cm.

image057

Art.27 Skalpel S9

CENA: 240 din.

Skalpel S9 je veoma dobar i pogodan za sečenje svih vrsta folija.

image059

Art.28. Nožići S9

CENA: 30 din.

Ultra oštri karbon nožić idealan za aplikacije gde je potrebna superiorna oštrina. Ovi noževi su oko 25 % oštriji nego standardni nožići. Odgovara za većinu standardnih noževa. Prodaje se po komadu.

29

Art.29. Strugač Profesionalni 6“

CENA: 3.400 din.

Profesionalna visoko korisna alatka – strugač za ravna stakla se koristi sa dvostrano naoštrenim žiletom 6“ koji se menja i okreće vrlo jednostavno. Čvrsta dugačka ručica obezbedjuje komfornu, laganu i sigurnu upotrebu, a kad se ne koristi ima zaštitnik. Nezaobilazna alatka za pripremu ravnog stakla.

30

Art.30. Nožići zamenski 6“

CENA: 220 din.

Nožići su od nerdjajućeg čelika obostrano naoštreni. Prodaju po komadu. 6“x0,9“.

image055

Art.31. Strugač stakla Mali

CENA: 360 din.

Služi za žiletiranje stakala i čiščenje od farbe, zaptivnog silikona I prljavštine pre aplikacije folija ali i za skidanje zaostalog lepka na staklima nakon skidanja nekih folija. Kompaktibilan je sa Metalnim i Plastičnim žiletima iz naše ponude.

image051

Art.32. Žilet metalni

CENA: 30 din.

Žilet koji se koristi kao dodatak Strugaču za stakla Malom. Prodaje se po komadu.

image053

Art.33. Žilet plastični

CENA: 24 din.

Dodatak Strugaču za stakla Malom. Koristi se za skidanje lepka ili delova folija na karoseriji ili delovima gde ne želite da oštetite farbu ili neku drugu površinu. Prodaje se na komad.

image035

Art.34. Strugač stakla

CENA: 440 din.

Alat za pripremu ravnog stakla za aplikaciju folija. “Žiletiranje” otklanja sve čvrste komadiće nečistoće, često nevidljive golim okom, kao i ostatke stare farbe, folije i lepka koje se pranjem ne mogu ukloniti.Dolazi sa dva noža i nije za dužu upotrebu.

image049

Art.35. Sekač folije

CENA: 240 din.

Veoma korisna alatka za sečenje folije na terenu. U sebi poseduje skriveni žilet i sa lakoćom seče PVC folije, cast folije, folije za stakla, itd…

image061

Art.36. Magnet

CENA: 520 din.

Alat koji koriste svi profesionalni montažeri folija. Magneti sa držačima čine lepljenje folije znatno bržim i bukvalno zamenjuju jednu ruku ili čak jednu osobu u nekim trenucima lepljenja. Magnet je prekriven super mekom gumom koja eliminiše mogućnost oštećenja folije i vozila.

image063

Art.37. Torba za alat sa kaišem

CENA: 1.200 din.

Manja torba sa kaišem za pričvršćivanje oko struka, specijalno dizajnirana za odlaganje najpotrebnijih alata koje koristite prilikom lepljenja folija. Uz ovu torbu alat će vam uvek biti pri ruci, smanjićete mnogobrojne, bespotrebne pauze i jednostavno uvek ćete znati gde vam se koji alat nalazi.

38

Art. 38. Pamučne rukavice

CENA: 310 din.

Nespadajuće rukavice štite ruke od toplote i sečenja prilikom montaže folija za stakla ili wrap folija.

39

Art. 39. Pincete komplet

CENA: 1.140 din.

Pincete od nerđajućeg čelika ravne, zakrivljene i pljosnate za montažu folija za stakla i štamparskih folija.